English
Fogyasztók
Egészségügyí szakemberek

Napjainkban a Pycnogenol ® az egyik legkutatottabb természetes anyag: 40 éves kutatómunkával , közel 100 klinikai vizsgálattal, közel 250 tudományos közleménnyel rendelkezik .

Referenciák

A Pycnogenol ® az egyik legismertebb természetes anyag: több mint 700 különböző Pycnogenol-alapú étrendkiegészítő/ kozmetikum/ funkcionális élelmiszer/ ital kapható világszerte

Pycnogenol-alapú termékek

Ossza meg tapasztalatát, véleményét!

Felhasználási feltételek

A vendégkönyv célja, hogy a honlapon megjelenített információk iránt érdeklődők megoszthassák egymással nézeteiket, gondolataikat, tapasztalataikat. A beírások azonnal kerülnek az Internetre.

Szeretettel várunk minden olyan véleményt, amely nem ütközik a hatályos jogszabályokkal, valamint az internetes kommunikáció általánosan elfogadott gyakorlatával. Abban az esetben, ha egy hozzászólás a hatályos jogszabályokat, vagy harmadik személy jogait sérti, az üzemeltetőnek jogában áll azt azonnali hatállyal eltávolítani.

A vendégkönyvbe csak felhasználói névvel (nick) és e-mail címmel lehet írni. Az e-mail cím nem jelenik meg a weblapon, harmadik félnek nem kerül kiadásra, csak az üzemeltető és a felhasználó közötti kommunikáció éredekeit szolgálja szükség esetén. Az üzemeltető a mindenkor hatályos törvények, valamint az adatvédelmi biztos ajánlásai szerint minden tőle telhetőt megtesz a felhasználók személyes adatainak védelme érdekében.

Siema Vital Kft

Vendégkönyv

 


This free Dreamweaver template created by JustDreamweaver.com