English
Fogyasztók
Egészségügyí szakemberek

Napjainkban a Pycnogenol az egyik legkutatottabb természetes anyag: közel 250 tudományos közlemény vizsgálta az utóbbi 40 évben, több mint 170 hivatkozással rendelkezik a Medline orvostudományi adatbázisban.

Referenciák

A Pycnogenol az egyik legismertebb természetes anyag: több mint 500 különböző Pycnogenol-alapú étrendkiegészítő/ kozmetikum/ funkcionális élelmiszer/ ital kapható világszerte

Pycnogenol alapú termékek

Miért egyedülálló a Pycnogenol?

Változatlan összetétel, standard termék

Bizonyított hatás

A növényi kivonatok egyik legnagyobb kihívása a standard végtermék előállítása a változó (éghajlati/földrajzi, szezonális) adottságok miatt.

A tengerparti fenyőfa hosszű időn át (30-50 évig) fejlődik egyetlen földrajzi területen (Franciaország délnyugati részén), standard feltételek mellett (rovarirtó-/növényirtószerek alkalmazása nélkül), egyetlen növényfajtaként, amelyből standardizált technológiával egyetlen egy standard kivonatot gyártanak változatlan összetétellel.

Különleges kombináció

A Flavogard hatóanyagának összetétele egyedülálló - a procianidinek és a szerves savak ilyen széles kombinációja a természetben máshol nem található, a komplexum különböző összetevői molekuláris súlyuk szerint különböző, egymást kiegészítő hatással rendelkező frakciókra oszthatók. A különböző nagyságú antioxidánsok szervezetünk különböző rendszereiben fejtik ki kedvező hatásukat különböző hosszúságú időperiódusokban. A kis antioxidánsok a sejt belsejében, a több egységből álló nagy antioxidánsok pedig a vérkeringésben tudnak megfelelő védelmet biztosítani.

Bizonyított hatás

Napjainkban a Flavogard hatóanyaga az egyik legkutatottabb és legismertebb természetes anyag: közel 250 tudományos közlemény bizonyította kedvező hatásait vezető szakmai újságokban.

Népszerűség

Több mint 700 Pycnogenol alapú kélszítmény kapható világszerte.

Természetes anyagok, gyógyszeripari minőség

A Flavogard az első Magyarországon gyártott Pycnogenol tartalmú készítmény. Gyógyszergyárban készül a gyógyszeripari követelményeknek megfelelően. Kizárólagosan természetes anyagokat tartalmaz, állati eredetű anyagoktól mentes, vegetáriánusok is fogyaszthatják.


This free Dreamweaver template created by JustDreamweaver.com