English
Fogyasztók
Egészségügyí szakemberek

Napjainkban a Pycnogenol az egyik legkutatottabb természetes anyag: több mint 190 tudományos közlemény vizsgálta az utóbbi 35 évben, több mint 170 hivatkozással rendelkezik a Medline orvostudományi adatbázisban.

Referenciák

A Pycnogenol az egyik legismertebb természetes anyag: több mint 500 különböző Pycnogenol-alapú étrendkiegészítő/ kozmetikum/ funkcionális élelmiszer/ ital kapható világszerte

Pycnogenol alapú termékek

Mennyi a Flavogard ajánlott dózisa?

 

Bizonyított hatás

Az ajánlott napi dózis 50 mg (0,5 - 1 mg/kg testsúly) egy vagy két részletben étkezés közben vagy után kevés folyadékkal. A Pycnogenol élénkítő hatása miatt érzékeny egyéneknél nem javasolt a Flavogard fogyasztása az esti órákban (nehezítheti az elalvást).

Az első héten 100 mg/nap (1,5 mg/kg testsúly) telítődózist javasolunk egy vagy két részletben annak érdekében, hogy gyorsabban tudjuk elérni a Flavogard szükséges koncentrációját.

Ha más antioxidánsokkal együttadva azok hatását szeretne szinergisztikusan fokozni, az ajánlott dózis napi 25-50 mg (0,5 mg/kg testsúly).

A klinikai vizsgálatokban alkalmazott dózis különböző állapotok javulása érdekében általában 2 mg/kg testsúly az állapot javulásáig, majd 1 mg/kgtestsúly volt. A klinikai vizsgálatokról a jobb oldali menü egyes szekcióira kattintva kaphat részletes információt

Kérjük tájékoztassa kezelőorvosát, ha a Flavogardot egy adott specifikus állapot miatt szedi.

 


This free Dreamweaver template created by JustDreamweaver.com